Online hypotheek berekenen

 

Privacy statement

 • Wij zijn er van overtuigd dat uw persoonsgegevens beschermd moeten worden. Uw persoonsgegevens worden voor het doel van de website met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd.
 • Wij bepalen mede op basis van ip-nummers als collectief het bezoekersgedrag. Het betreft hier o.a. het aantal bezoeken en het klikgedrag. Het doel hiervan is om de website te kunnen optimaliseren voor gebruik. Er vindt geen analyse plaats op individueel ip-nummer.
 • Wannner van toepassing: Cookies worden alleen gebruikt wanneer u bij inloggen de optie "onthouden" aanvinkt. Deze worden opgeslagen op de harde schijf van uw computer en dienen het enkel om het u makkelijk te maken. Zo hoeft u bij elk bezoek niet nogmaals handmatig in te loggen.
 • Alle persoonlijke gegevens welke enkel gebruikt binnen het domein van deze website. Uw persoonlijke gegevens, zoals uw e-mailadres, worden nooit ter beschikking gesteld aan derden. Eventueel wel geanonimiseerde collectieve gegevens, zoals bezoekersaantallen, klikgedrag of populairiteit van producten, maar dus nooit op individuele basis.
 • Buiten het registratie- en inlogproces ontvangt u op basis van uw verlanglijstje geautomatiseerde e-mails met daarin producten die daarop aansluiten. Daarbuiten ontvangt u in principe geen e-mail tenzij dit noodzakelijk lijkt. Denk hierbij o.a. aan onderhoud van de website.
 • Wanneer u uw wachtwoord bent vergeten kunt u uw wachtwoord opvragen via het daarvoor beschikbare proces. Uw wachtwoord wordt daarvoor op een beveiligde locatie opgeslagen zonder expliciet nogmaals het wachtwoord te beveiligen.
 • Wanneer u wenst dat uw persoonsgegevens zoals aangegeven in uw profiel worden verwijderd kunt u daarvoor via e-mail een verzoek indienen. De gegevens worden z.s.m. verwijderd en u ontvangt hiervan een bevestiging.
 • Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in het privacy statement. Wanneer u geregistreerd bent wordt u hierover geinformeerd via e-mail (wanneer van toepassing). Controleert u regelmatig het privacy statement wanneer u niet geregistreerd bent.
 • Mocht u nog vragen hebben over privacy aangelegenheden dan kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier.
 • Hypotheekvormen

  Een korte beschijving en de voor- en nadelen van de hypotheekvormen.

  - Spaarhypotheek
  - Annuïteitenhypotheek
  - Aflossingsvrije hypotheek
  - Lineaire-hypotheek
  - Beleggingshypotheek
  - Bankspaarhypotheek
   
   
  Gemeenteheffingen en belastingen
  Naast de maandlasten voor de hypotheek betaald u ook heffingen en belastingen aan uw gemeente. De bedragen zijn per gemeente verschillend.

  Inboedelverzekering
  Uiteraard sluit u ook een verzekering af voor de inboedel van uw huis. De premie hiervan is onderdeel van uw maandlasten.

  Opstalverzekering
  Uw woning moet ook verzekerd worden. Vaak kunt u dit combineren met de inboedelverzekering.

  Overlijdensverzekering
  Bij het aflsuiten van uw hypotheek kan de hypotheekverstrekker eisen dat u een overlijdensverzekering afsluit voor u en uw partner. Hiervoor betaald u een maandelijse premie.

  Online hypotheek berekenen
  Heeft u een leuk huis op het oog? Of wilt u gewoon weten wat uw maximale hypotheek en of maandlasten zijn? Binnen twee minuten weet u het. Bereken nu uw hypotheek

   

  © onlinehypotheek-berekenen.nl - Privacy - Sitemap- Disclaimer - Contact - Cookies